El decreixement, una utopia? Xerrada amb Federico Demaria el 3 de novembre

xerrada sobre el decreixement

El decreixement és un concepte provocador que qüestiona el mantra del “creixement econòmic” defensant “la hipòtesi que és possible viure millor amb una vida més senzilla i en comú, mitjançant un altre tipus de societat i economia centrades en la redistribució dels recursos, la sostenibilitat de la vida i del medi ambient i una democràcia real”, explica en Federico Demaria que és investigador en Ecologia Política i Economia Ecològica, ICTA-UAB.

La XES_BarcelonèsNord hem convidat a en Federico per parlar-nos del que significa el decreixement i comentar les deu propostes de polítiques públiques que ofereixen als partits polítics ara que s’acosten uns nous comicis.

La xerrada-col·loqui serà a la cooperativa La Sargantana a Badalona el proper 3 de novembre a les 19:00 h.

Per anar escalfant motors us adjuntem alguns articles que recentment ha publicat el ponent:

Al final de la xerrada també podreu adquirir, si voleu, el llibre Decreixement. Vocabulari per a una nova era.

 

El decreixement un nou vocabulari. Xarxa economia solidària Barcelonès nord