La XES Barcelonès Nord organitza una xerrada sobre consum responsable

En el col·loqui hi ha participat en Jordi Garcia, cooperativista i membre de la XES, i l’Anna Fernández, membre del Pam a Pam i responsable de xarxes locals de la XES.

Avui dimarts 3 de maig a les 19h la xarxa local de la XES al Barcelonès Nord ha organitzat una xerrada sobre consum responsable a l’Ateneu Popular Julia Romea de Santa Coloma de Gramanet.

En Jordi Garcia ha exposat breument el significat i la filosofia del consum responsable a l’actualitat. Posteriorment, l’Anna Fernández ha explicat el Pam a Pam, el mapa virtual i col·laboratiu de l’economia solidària i el consum responsable a Catalunya, una iniciativa de SETEM Catalunya i la XES per visibilitzar el mercat social català i transformar el nostre entorn a partir de la cistella de la compra.

Fruit de la xerrada, s’ha creat un grup de persones voluntàries que tenen la intenció de mapejar Santa Coloma, identificant les entitats d’economia solidària de la ciutat i afavorint el desenvolupament del projecte.

Per a més informació sobre el Pam a Pam, podeu visitar la seva web: http://pamapam.org/ca