Malarrassa es constituirà com a cooperativa

Malarrassa és un periòdic independent de Terrassa que aposta per un periodisme proper, rigorós, crític i de qualitat, altaveu de les iniciatives socials i culturals i promotor de debats i de participació ciutadana i que, a més, és un dels impulsors de la XES Terrassa.

A l’abril, Malarrassa va iniciar un Verkami amb l’objectiu de recollir el finançament necessari per constituir-se com a una nova cooperativa de treball associat a Terrassa, professionalitzant el mitja de comunicació i permetent la seva obertura a tothom qui vulgui col·laborar i participar en el projecte.

Avui dia 21 de maig ha finalitzat la campanya de crowdfunding i, afortunadament, han arribat al seu objectiu. Gràcies a la col·laboració ciutadana, es dissenyarà un nou format de pàgina web i de periòdic gratuït i, en principi, formalitzaran la cooperativa entre els mesos de juny i l’estiu.

Felicitats Malarrassa!