Es constitueix la Taula d’economia social i solidària del Maresme

La XES ha tingut un paper present en la constitució de la Taula d’economia social i solidària del Maresme, un òrgan de participació i concentració que té com a objectiu principal integrar les iniciatives d’economia social i solidària (ESS) del Maresme en les actuacions de les administracins locals i comarcal.

Ahir 7 de juny es va constituir la Taula, que està composada per representants de diferents institucions públiques, així com un representant dels principals sindicats, dels gremis empresarials, de les federacions cooperatives i de la XES.

Aquesta òrgan de coordinació reflecteix les necessitats d’enfortir el diàleg i la cohesió de les entitats d’economia solidària amb la ciutadania, així com de promoure els critèris de preservació i sostenibilitat del territori.

Des de la XES, el nostre paper serà el de representació del teixit social dels barris i dels pobles, donant veu a aquelles iniciatives que fan de l’economia una eina al servei de les persones.