,

Neix una nova XES local: XES Sant Andreu!!!

Més d’una desena d’entitats i persones sòcies de la XES es van trobar el passat 6 de juliol a La Fabra i Coats de Sant Andreu del Palomar amb l’objectiu de constituir la primera XES local a la ciutat de Barcelona: XES Sant Andreu.

Després de compartir objectius i prioritzar algunes activitats amb què començar a treballar plegades, van signar conjuntament l’Acta de Constitució de la xarxa local XES i van decidir tenir abast de districte, posant-se el nom de XES Sant Andreu.

Per el moment, han decidit que les primeres reunions les faran rotatòries entre les diferents entitats (L’Harmonia, Trinijove, el Menjador de Ca la Rosa, Goteo, La Pell de la Ciutat, Sepra, el Borró…) per a complir el primer dels seus propòsits: fer xarxa i conèixer-se millor, compartint èxits, reptes i objectius comuns.

Ja tenen obert un perfil a twitter per donar a conèixer la seva tasca: @XES_SantAndreu