,

XES Sant Andreu s’estrena al 1r Festival de Ràdio Trinijove

XES Sant Andreu s’estrena al públic posant una paradeta informativa al 1r Festival de Ràdio Trinijove, que es va celebrar el 15 juliol a la Plaça de La Trinitat, organitzat per l’entitat sòcia de la xarxa local Fundació Trinijove.

10 hores de ràdio en directe al carrer en les que no hi van faltar de res: va començar a les 12h amb un vermut musical i va seguir a ritme de percussió amb el grup de música del Centre d’Art Social de Trinijove. La tarda es va encetar amb una breu tertúlia amb la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero i els més petits s’ho van passar d’allò més bé amb els espectacles d’una conta contes i dues clowns, i el Dj Pam Pool que va punxar les cançons que la mainada del barri li demanava. Tot plegat acompanyat de paradetes informatives d’entitats amigues, com la XES Sant Andreu.

Gràcies a aquest macro festival “hem descobert nous talents i ens ho vam passar pipa, però sobretot crèiem que hem fet un pas endavant en la transformació social de l’entorn a través de la comunicació i l’art social”, segons Ana Montoro, Directora de l’emissora Ràdio Trinijove. Art, comunicació però sobretot màgia és el que vam respirar en aquest 1r Festival, que “serà el primer de molts”, tal i com va afirmar Ana Montoro.