1a Fira de l’Economia Social i Solidària de Sant Cugat

Ens adrecem a vosaltres perquè des de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) de Sant Cugat volem convidar-vos a participar a la 1a Fira de l’Economia Social i Solidària de Sant Cugat. Aquesta cita serà el proper 2 d’octubre des de les 10 del matí fins la tarda a la plaça Pep Ventura de Sant Cugat.

L’objectiu d’aquesta és donar a conèixer totes aquelles iniciatives que posen en valor el benestar de la societat i el medi ambient per sobre de l’ànim de lucre privat.

Tenim la certesa que ens cal una economia al servei de les persones i l’entorn natural, que treballi amb fórmules democràtiques de gestió i des de la cooperació i el reconeixement dels seus drets.

La fira és una oportunitat de donar-nos a conèixer al públic, així com de conèixer-nos entre nosaltres per difondre un nou model d’economia que faci prevaldre els drets col·lectius sobre els drets privats.

Durant la fira les entitats inscrites podran exposar els seus productes i/o serveis. A banda s’han programat una sèrie d’activitats que inclouen una taula rodona sobre habitatge social i/o cooperatiu, una xerrada de Josep Burgaya autor del llibre ‘L’economia del l’absurd. Quan comprar més barat fa que et quedis sense feina’, així com la cloenda de la 3a edició del concurs d’idees d’innovació social del Social Weekend Vallès.

La premsa local se n’ha fet ressò (Tot Sant Cugat, Cugat.cat, El Cugatenc) i les inscripcions estan obertes. Us convidem a inscriure-us a la 1a Fira de l’Economia Social i Solidària de Sant Cugat a la pàgina xescugat.org

Esperem veure-us el proper 2 d’octubre!
La Xarxa d’Economia Solidària de Sant Cugat és una plataforma ciutadana transversal que té per objectiu la difusió, la presa de consciència i l’impuls d’una economia més equitativa, democràtica, justa i sostenible.

?Està integrada per projectes de l’economia solidària en diverses formes legals així com entitats que treballen pel desenvolupament d’aquesta forma d’economia. Alhora també hi participen persones a títol individual.

Necessitem una economia al servei de les persones i l’entorn natural, el motor de la qual sigui el benestar de la societat i el medi ambient per sobre de l’ànim de lucre privat.

L’economia social i solidària és aquella que treballa des de la cooperació i el reconeixement dels drets de les persones i pel seu benestar.

Des de la Xarxa d’Economia Solidària de Sant Cugat treballem per impulsar-la i fer-ne difusió. Suma-t’hi i ajuda a fer-la cada dia més potent!