L’economia social i solidària i La Sargantana al primer programa de Badalona Tres60

la sargantana1

La Xarxa d’Economia Solidària del Barcelonès Nord ens estrenem a la televisió local, al magazine en directe Badalona Tres60. Podreu trobar-nos el segon dilluns de cada mes durant tota aquesta temporada. El programa està conduït per Toni Forteza i participa com a col·laborador Joan Andreu Parra, membre de la XES_Barcelonès Nord. Podeu consultar el programa emès el passat 12 de setembre a l’enllaç.

En el primer programa hem introduït què és l’economia social i quins són els accents: la cooperació, l’absència de lucre, la participació, els criteris responsables. També hem presentat una de les cooperatives del territori i membre de la xarxa, La Sargantana. L’Anna Abellán explica la trajectòria d’aquest restaurant cooperatiu membre de la XAREC i el trànsit que han fet de ser societat laboral a cooperativa.

“Aquesta és una feina més agraïda perquè comparteixes”, conclou l’Anna que, alhora, defensa que “les accions de consum produeixen canvis”. En el reportatge, l’Anna explica també què es la Xarxa d’Economia Solidària del Barcelonès Nord i qui en forma part.

L’Anna Abellán explica la trajectòria de La Sargantana i el trànsit que han fet de ser societat laboral a cooperativa.

L’Anna Abellán explica la trajectòria de La Sargantana i el trànsit que han fet de ser societat laboral a cooperativa.