La FESC 2016 i Conreu Sereny al segon programa de Badalona Tres60

conreu sereny badalona

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya d’enguany i la cooperativa Conreu Sereny de Badalona han estat els protagonistes del segon programa d’economia social emès el passat 10 d’octubre en el marc del magazine Badalona Tres60 de Teleb i que podeu consultar a l’enllaç (a partir 1.35.15 i fins 1.50.50).

Hem explicat a grans trets perquè s’organitza aquesta Fira, que arriba a la seva cinquena edició, i que permetrà conèixer més de 180 empreses, iniciatives i projectes en marxa d’economia social i solidària. També ens hem referit a projectes com els de Som Energia  o El Crític.

A l’espai que dediquem a explicar empreses d’economia social que actuen en el territori, hem presentat la cooperativa Conreu Sereny. Dolors Clotas i Maria Blasi han relatat les característiques d’aquests horts que treballen amb sistema ecològic i que estan al monestir de Sant Jeroni de la Murtra i una parcel·la recentment incorporada a Can Coll.

La Dolors i la Maria han subratllat que “en el món cooperatiu s’està fent un treball molt seriós i conscient a molts nivells que demostra que una altra economia és possible”. La progressiva consciència del consum responsable, l’aprenentatge continu de l’equip de la cooperativa (“la terra sempre ens ensenya”, ens diuen) i el treball en xarxa amb el grup Ecomaresme.cat són alguns dels aspectes que destaquen des de Conreu Sereny.

Recordeu que el programa s’emet el segon dilluns de cada mes.

La Dolors i la Maria han subratllat que “en el món cooperatiu s’està fent un treball molt seriós i conscient a molts nivells que demostra que una altra economia és possible”.

La Dolors i la Maria han subratllat que “en el món cooperatiu s’està fent un treball molt seriós i conscient a molts nivells que demostra que una altra economia és possible”.