XES Terrassa amb el programa Terrassa Cooperativa

Cooperar i col·laborar són valors que milloren la nostra vida diària. Aquests valors formen part i identifiquen el projectes i iniciatives que es volen mostrar i promoure des del programa Terrassa Cooperativa.

És per això que el Servei d’Emprenedoria i Economia Social, conjuntament amb les cooperatives, associacions, fundacions i diferents iniciatives d’economia social de la ciutat, us proposem un seguit d’activitats que han de servir per informar, fomentar i mostrar els avantatges i potencialitats d’aquestes formes d’activitat econòmica que aporten valor econòmic i valor social a la ciutat.

Les activitats es realitzen del 7 al 18 de novembre de 2016 a diferents espais municipals de la ciutat i estan dirigides a diferents públics i/o grups d’interès. Totes les accions són gratuïtes i només cal fer una inscripció prèvia.

XES Terrassa ha co-organitzat la Fira d’Economia Social que tindrà lloc el 12 de novembre a la Plaça Vella, així com diferents xerrades.

Consulteu el contingut, el lloc i la data de cada activitat aquí.