Arriba la Setmana de l’Economia Social i Solidària de Mataró

Avui a Mataró comença la Setmana de l’Economia Social i Solidària, que omplirà l’agenda, fins dissabte 19, d’activitats de divulgació, debat i formació relacionades amb l’ESS. La programació de la Setmana, coorganitzada per l’Ajuntament de Mataró, la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i la Càtedra d’Economia Social – Tecnocampus – UPF, es desenvoluparà a Cafè de Mar i al Tecnocampus en el marc del programa Fem Economia Social i Solidària de Mataró.

Entre d’altres xerrades i taules rodones programades, com la presentació de la Guia de l’Economia social de Mataró, us volem destacar la presentació pública de la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Mataró. Serà divendres 18 a les 19h a Cafè de Mar.

La setmana es clourà dissabte amb una Fira de l’economia social i solidària, amb parades i activitats com la Ruta cooperativa o el concert final de Gipsy Nur Project. Bona Setmana!