L’economia social a la Xarxa de ràdios locals

L’economia social va ser el fil conductor del programa Interactiu de la Xarxa de ràdios locals que es va emetre el passat 18 d’novembre i que podeu sentir a l’enllaç. Al programa van participar-hi el Miguel Guillén, de la Unió de Cooperadors de Mataró; la Montse Lamata, tècnica de l’Ajuntament de Mataró; en Francesc Picanyol, del grup de Som Energia del Ripollès; i en Joan Andreu Parra, de la XES_Barcelonès Nord.

En el programa –que coincidia amb la Setmana de l’economia social i solidària a Mataró–es va posar de relleu l’activitat transformadora de l’economia social i solidària, les possibilitats de finançament dels projectes, el treball dignificador i realitzat en condicions humanes i els camins nous que s’obren a través del consum conscient i transformador.